„Nagy présben voltak” Nagy Lászlóék

Mindkét magyar kézilabdacsapatot egyformán esélyesnek tartja a BL, illetve az EHF-kupa fináléjára Skaliczki László.

TK
2014. 02. 26. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egyformán jó és komoly esélye van idén annak, hogy a Veszprém bekerül a BL Final Fourba, a Szeged pedig EHF-kupadöntőt játszik. Volt csapatom, a Szeged formálódik, tekintélyes játékosok érkeztek, komoly nemzetközi feladatokra alkalmasak. Hogy hétvégén megfoghatják-e a bajnoki csúcsrangadón a Veszprémet? A veszprémiek nagy présben voltak a kupaszereplés miatt, a Szeged az esélytelenebb nyugalmával mehet a meccsre, miközben komoly elszántság van most a Veszprémben is, szóval igazi presztízsrangadó várható” – vélekedett Skaliczki László.

Új edzői megbízatásáról elmondta: „Mezőkövesd nagy kihívás, megtisztelő feladat: összeszedett munkát igényel egy csapatot az élvonalban tartani, itt van hagyománya a kézilabdának, és hosszabb távon is akarják az NB I-es tagságot. Pihenni sem akartam tovább, tagadhatatlanul munkafüggő vagyok, 23 éve vannak bajnoki feladataim folyamatosan. Voltak már kiscsapatok a praxisomban nagyobb feladatok után, ebben az esetben a tét inspirál. Hogy meddig maradok? Nem zárkózom el semmitől, meglátjuk” – mondta a korábbi szövetségi kapitány a DigiSport műsorában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.