Nem fektet be Pécsen a Kubala Akadémia tulajdonosa

Olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Kubala Akadémia tulajdonosa befektetne a PMFC-nél. Ez nem igaz.

Ch. Gáll András
2014. 02. 28. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa, György Tamás az Akadémia jövőbeni sorsával kapcsolatban megjelent híresztelésekre, „félrevezető információkra” reagálva az alábbi megállapításokat teszi közzé:

– György Tamás a Vasas Kubala Akadémián kívül sem Pécsett, sem máshol nem kíván szerepet vállalni a labdarúgásban.

– Nincs szándékában sem magát a Vasas Kubala Akadémiát, sem pedig annak játékosait más klubok felé irányítani.

– Továbbra is legfőbb célja a Vasas Kubala Akadémia működésének biztosítása, egyúttal megerősíti, hogy többségi tulajdonrészét nem kívánja értékesíteni.

– A felnőtt-Vasas, azaz a Vasas FC játékosállományának »kiszolgálását« az Akadémia elsődleges célkitűzésének és feladatának tekinti.

Jelen közlemény közreadásával az ügyet lezártnak tekinti.

A Vasas Kubala Akadémia jövőbeni terveiről, céljairól, az azokhoz kapcsolódó feladatokról a nagy érdeklődésre való tekintettel a következő héten személyes interjú keretében ad bővebb tájékoztatást. 

Budapest, 2014. február 28.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.