Spekuláció Schumacher tüdőgyulladása?

A Bild úgy tudja, megbetegedett a kómából ébredező pilóta. Menedzsere a megszokott panellel reagált.

GB
2014. 02. 12. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bild című újság szerint Schumachernél a múlt héten diagnosztizálták a betegséget.

„Mint mindig ilyen esetekben, az a válaszom, hogy ha a Michael egészségi állapotáról szóló hírek nem a kezelőorvosaitól vagy a menedzsmentjétől származnak, spekulációnak tekintendők” – mondta szerdán Sabine Kehm, újfent hozzátéve, hogy találgatásokat nem kommentál.

A Bild úgy tudja, hogy Schumachert a tüdőgyulladás miatt antibiotikummal kezelték. Az expilóta akkor kapott tüdőgyulladást, amikor lassan próbálták felébreszteni a mesterséges kómából. Hogy a folyamatot emiatt félbeszakították-e vagy esetleg leállították, arról a lap nem írt.

Schumacher a franciaországi Méribelben történt síbalesetében szenvedett súlyos fejsérüléseket, azóta a grenoble-i kórházban ápolják. A baleset után az állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából. Két hete közölték, hogy fokozatosan megkezdték az ébresztését a mesterséges altatásból, azóta nem érkeztek róla újabb hivatalos hírek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.