Telt ház előtt a finnek ellen

Telt ház előtt játssza a magyar labdarúgó-válogatott idei első mérkőzését a finnek ellen.

NM
2014. 02. 25. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt Sipos Jenő szóvivő jelentette be a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi sajtóbeszélgetésén, hozzátéve: az MLSZ egyik kiemelt stratégiai célja, hogy a szurkolókat a jövőben színvonalasabban szolgálja ki.

Ennek érdekében a szövetség már javában teszteli az online jegyértékesítési rendszert, amely a tervek szerint rövid időn belül működni fog majd az NB I-ben. Az MLSZ az elővételi internetes belépővásárlás elterjedésétől a nézőszám emelkedését várja a hazai bajnoki mérkőzéseken. A szóvivő elmondta: elvárják az élvonalbeli kluboktól, hogy a jövőben a találkozókat megelőzően intenzívebben egyeztessenek egymással a szurkolók várható létszámáról és arról, hogy melyik csapat drukkerei hol léphetnek be a stadionokba.

Sipos Jenő az MTI érdeklődésére arról is beszélt, hogy a szövetség az őszi két Eb-selejtezős mérkőzést a Ferencváros nyáron elkészülő új Üllői úti stadionjában tervezi lebonyolítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.