A videofelvétel lett De Rossi veszte

Az AS Roma középpályása a válogatott szereplést is bukta fegyelmezetlensége miatt.

WL
2014. 03. 03. 22:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosiak válogatott középpályása Mauro Icardit vágta arcon, míg a milánóiak védője egy másik esetben Alessio Romagnolit verte hátba.

Mindkét futballista esetében a videofelvételek alapján hozott döntést hétfőn a fegyelmi testület, mivel a bíró egyik esetet sem vette észre a gól nélküli döntetlennel végződött találkozón.

De Rossira viselkedése miatt nem számít az olasz válogatott e heti barátságos mérkőzésén Cesare Prandelli szövetségi kapitány, aki nem először hagy ki keretéből kulcsjátékosokat fegyelmezetlenségük miatt. Korábban Mario Balotelli és Pablo Osvaldo maradt ki a squadra azzurrából. Az olaszok a világ- és Európa-bajnok spanyolokkal játszanak szerdán barátságos mérkőzést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.