Apró, biztató jeleket lát Schumacher családja

Közleményt adtak ki. Hisznek abban, hogy a bajnok megnyeri a harcot.

BL
2014. 03. 12. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sabine Kehm, a versenyző menedzsere szerdán adott ki egy közleményt, amelyben leszögezi, hogy vannak olyan apró jelek, amelyek bizakodásra adhatnak okot, ugyanakkor hozzátette, a felébresztés továbbra is egy hosszú és lassú folyamat.

Kehm ismét köszönetet mondott azoknak, akik támogatják a 45 éves Schumachert, s továbbra is arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét. „Mi megpróbáljuk minden energiánkat Michaelnek adni. Mindannyian hiszünk abban, hogy ez segít neki, és meg fogja nyerni ezt a harcot” – zárul a közlemény.

Schumachert – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Forma–1-től – a franciaországi Méribelben történt baleset után súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

A múlt héten megjelentek olyan hírek, hogy Schumacher önállóan lélegzik, ezt azonban a menedzser cáfolta.

A La Gazzetta dello Sport pedig szerdán, a család közleményének megjelenése után azt írta, hogy Schumacher már csak 55 kiló, miután betegágyán húsz kilót fogyott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.