Az atomcsapat pontot lopott Kispestről

A Paks tizenegyesgóljára ugyanilyen találattal válaszolt a Honvéd. Szeptember óta nem nyertek a zöld-fehérek.

GB
2014. 03. 17. 20:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindkét csapat a biztos védekezésre helyezte a hangsúlyt, és bár valamivel a kispestiek játszottak veszélyesebben, a vendégek szereztek vezetést büntetőből.

A folytatásban a hazaiak – szintén 11-esből – egyenlítettek, a gól után pedig a Honvéd beszorította riválisát, de nem élt lehetőségeivel, majd kiegyenlítetté vált a játék. A hajrában ismét a fővárosiak játszottak fölényben, ám Molnár Péter kapus bravúrjainak köszönhetően a Paks végül egy ponttal távozhatott a Bozsik Stadionból.

A bravúros pontszerzéssel ugyanakkor nem szakadt meg az élvonal leghosszabb nyeretlenségi sorozata: a paksiak 13 meccs óta nem győztek. Legutóbb a hetedik fordulóban, tavaly szeptemberben a Kaposvár ellen gyűjtötték be a három pontot.

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Budapest Honvéd–MVM Paks 1-1 (0-1)
Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Németh Á.
gólszerzők: Daud (52., 11-esből), illetve Délczeg (42., 11-esből)
sárga lap: Ignjatovic (40.), Lovric (46.), illetve Lázok (20.), Tóth B. (45.), Windecker (52.), Horváth G. (89.)

Budapest Honvéd:
Kemenes - Baráth, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade - Zivanovic (Nagy G., 90.), Hidi, Vécsei - Job (Prosser, 78.), Bonazzoli, Daud (Holender, 67.)

MVM Paks:
Molnár P. - Heffler T., Fiola, Horváth G., Szabó J. - Bartha, Kecskés (Kiss T., 70.), Lázok (Báló, 78.), Windecker, Tóth B. - Délczeg (Simon A., 87.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.