Callejón bombafejese lett az AS Roma veszte

Már csak három ponttal előzi meg a Roma a Napolit, nagy harc lesz az ezüstéremért a Serie A-ban. Rangadó volt.

Ch. Gáll András
2014. 03. 09. 22:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindig nagy szám, amikor az SSC Napoli a San Paolo Stadionban fogadja az AS Romát. Dél-Olaszország fővárosába látogat Olaszország fővárosának – egyik – klubja. Ezúttal is nagy mérkőzést vívott egymással a két csapat, helyzetek sokasága maradt ki mindkét kapu előtt, elsősorban Gervinho, a vendégek elefántcsontparti támadója járt az élen a helyzetek kihagyásában. A mezőny legjobbjának Pepe Reina, a Napoli spanyol kapusa bizonyult.

Az egyetlen gól csodaszép volt, Callejón, az egykori Real Madrid-középpályás a rövid saroknál úgy fejelte be Ghoulam pazar beadását, hogy ott  már egy hajszál sem fért volna el a labda és a bal kapufa között.

Ez volt a Roma második veresége az idényben, és már csak három pont a különbség a két csapat között.

Az élcsoport: 1. Juventus 72 pont, 2. Roma 58, 3. Napoli 55.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.