Dani Alves bemutatott a Nou Camp közönségének

A 91. percben lőtt győztes gólja után az ideges Dani Alves fura gesztussal ösztökélte a Barca-szurkolókat.

Ch. Gáll András
2014. 03. 13. 8:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dani Alves, a Barcelona brazil jobbhátvédje az elmúlt hetekben már kétszer is számon kérte a csapat szurkolóin a biztatás hiányát. Alves mindkét, a Manchester City ellen játszott BL-nyolcaddöntőn eredményes volt. A barcelonai mérkőzés után azt nyilatkozta, semmi baja nem volt a nézőkkel, csupán ugyanazt a „pitbull-táncot” adta elő társaival, mint a City of Manchester Stadionban:

A manchesteri mérkőzésen, ugyancsak a hajrában (90. perc) rúgott gólja után ugyanilyen tánccal ünnepelt a brazil bekk. 1:38-tól érdekes a felvétel:

Ám ha jobban megnézzük a szerda esti mérkőzés videóját,ott azért több is látható, mint a „pitbull-tánc”. Egészen biztos, hogy Alves megkapja még a magáét a Barca-rajongóktól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.