Döntetlen Kaposváron

A Kaposvár hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pápával a labdarúgó NBI 18. fordulójában.

HZS
2014. 03. 01. 18:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A somogyiak 2005 tavasza óta veretlenek az élvonalban a Pápával szemben; a csapatnak most rendkívül nagy szüksége lett volna a három pontra.

NBI, 18. forduló:
Kaposvári Rákóczi–Lombard Pápa Termál FC 1-1 (1-0)

Kaposvár, 1200 néző, v.: Fábián
gólszerzők: Balázs B. (32.), illetve Kenesei (83.)
sárga lap: Okuka (89.), illetve Németh M. (24.), Tóth G. (68.), Kenesei (75.)

Kaposvár:
Antal B. - Kovács O. (I. Diallo, 67.), Lebbihi, Mbemba - Okuka, Coroian, Balázs B., Firtulescu (Bőle, 84.), Mulemo - Jammeh (Kink, 57.), Florean

Pápa:
Szűcs L. - Tóth G., Struhár, Sekour, Présinger - Eszlátyi (Csizmadia, 87.), Kulcsár K. (Griffiths, a szünetben), Németh M., Tajthy (Nagy T., 32.), Orosz - Kenesei

A télen Selymes Tibor érkezésével új vezetőedző került a Kaposvár élére, és a korábbi sokszoros román válogatott szakember több új szerzeménynek is lehetőséget adott. Ezzel együtt egy hosszabb ideje a zöld-fehéreket erősítő futballista, Balázs Benjámin szerzett vezetést a hazaiaknak. A Kaposvár többet birtokolta a labdát az első félidőben, és megérdemelten térhetett vezetéssel pihenőre.

A fordulás után sokáig eseménytelenül zajlott a találkozó, a 83. percben azonban a vendégek veterán támadójának, Kenesei Krisztiánnak egy megpattanó szabadrúgása az egyenlítést, így az egy pontot jelentette a Pápának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.