Dzsudzsák-gólpassz, Dinamo-feltámadás a derbin

Látványos meccsen 4-2-re verte a Dinamo a CSZKA-t, két pontra vannak az éllovastól. Dzsudzsák gólpasszt adott.

Ch. Gáll András
2014. 03. 10. 8:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

0-2-ről felállva 4-2-re nyerte meg a Dinamo Moszkva a CSZKA elleni városi derbit. Dzsudzsák Balázs adott egy gólpasszt, immár rendszeresen a jobb szélen futballozik, Dan Petrescu edző az „inverted winger” szisztéma követője, a jobb szélre ballábas, a bal szélre jobblábas játékost tesz. A győzelemmel megerősítette negyedik helyét a Dinamo, csupán két pont a hátránya az éllovas Zenit mögött, de a péterváriak eggyel kevesebbet játszottak.

Zsirkov, a mezőny legjobbja két remek gólt szerzett, kiváltképp az a találata látványos, amikor esernyőt ad a CSZKA kapusának, majd megtáncoltatja a labdát a fején, s utána pofozza a hálóba.

Petrescu a mérkőzés utáni sajtóértekezleten barátjának, a súlyos börtönbüntetésre ítélt Gheorghe Popescunak ajánlotta a Dinamo győzelmét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.