Elhagyja Görbiczéket a világ egyik legjobbja

Katarina Bulatovic két év után után tér vissza a Podgoricához.

TK
2014. 03. 19. 18:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bulatovic két év után után tér vissza a Podgoricához, az előző évadban a Valceát erősítette, a mostani idényben pedig a BL-címvédésre törő Győri Audi ETO-t. A Buducnost és a Győr a BL középdöntőjében is összekerült egymással – mind a két találkozó döntetlenre végződött –, és mindkét együttes ott lesz a budapesti Final Fourban is – írja az NSO.

„Kétévnyi távollét után örülök, hogy visszatérek a Podgoricába, és újra együtt játszhatok azokkal, akikkel közösen értünk el nagy sikereket klub- és válogatott szinten egyaránt. Elégedett vagyok a győri szezonommal, olyan kiváló játékosokkal szerepelhettem együtt, mint Görbicz, Löke, Lunde és Amorim. Jó tapasztalat volt, ezért sajnálom is, hogy távozom” – idézi Bulatovicot a klub hivatalos honlapja.

A jobbátlövő tavaly egy plusz egy éves szerződést írt alá az ETO-val, ennek értelmében lehetősége volt egy szezon után távozni. Bulatovic korábban 2008 és 2012 között erősítette a Buducnostot, amellyel BL-t és KEK-et is nyert. A Podgorica a közelmúltban hosszabbított Cristina Neaguval, Dragana Cvijictyel és Suzana Lazovictyal.

A Győr csütörtökön ad tájékoztatást a keret változásairól, Bulatovic posztjára várhatóan Susann Müllert igazolják le, de horvát és orosz légiós is érkezhet a kisalföldiekhez.

Utolsóként a címvédő Győr jutott be a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután szerdán öt góllal nyert Székesfehérváron. A Bajnokok Ligájában is címvédő és az aktuális sorozatban már a legjobb négy közé jutott győri csapat a második félidő közepéig nem tudott meglépni a székesfehérvári együttestől. Onnantól azonban gyorsan nőtt a különbség, amelyen a Fehérvár a hajrában kicsit faragott.

 

Női MK, negyeddöntő:
Fehérvár KC – Győri Audi ETO KC 22-27 (12-13)
A párharc egy mérkőzésen dőlt el.

 

Az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Siófok-Galérius Fürdő és a Veszprém Barabás-Duna Takarék már korábban biztosította helyét az április végén esedékes négyes döntőben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.