Ficánkolt a Milan ellen a magyar csillag

Hanga Ádám csapata második legjobbjaként nyolc pontot dobott a spanyol Laboral Kutxa Vitoria színeiben a vendég Armani Milannak.

BuL
2014. 03. 14. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sorozat honlapja szerint a magyar légiós – akinek játékjogát 2011-ben lefoglalta az NBA-s San Antonio Spurs – 20 perc alatt 3 lepattanót és két gólpasszt is gyűjtött az olaszok ellen. A 83–65-re alulmaradt baszk együttes legjobbja a magyar származású, német válogatott Tibor Pleiss lett 30 ponttal.

„Tizenkét labdát adtunk el az első félidőben, ehhez jöttek még a borzasztó külső dobásaink. Továbbra is nagyon örülök a sok játékidőnek, a csapaton belüli támadásstruktúránknak már kevésbé. Sok esetben nem megy tovább a labda, pedig üresen vagyunk” – nyilatkozta az MTI-nek a 24 éves Hanga, hozzátéve: ebből kell kihoznia a maximumot, és ki is fogja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.