Így csapott össze a két sztáredző

Talant Dujshebaev provokátornak nevezte Gudmundur Gudmundssont.

TK
2014. 03. 24. 12:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felvételekből nem látszik, hogy miért szólalkoztak össze az edzők, és csak a körülöttük állóknak köszönhető, hogy nem fajult tettlegességig a két szakvezető vitája.

A miértre a sajtótájékoztatón kaptunk választ. Talant Dujshebaev szerint amikor ő a bíróknál reklamált, akkor a löweni edző „egyezményes jelekkel mutogatott” felé. „Ő egy igazi provokátor! Kérjék meg, hogy mutassa meg itt még egyszer azt a mozdulatot!” – tette hozzá a lengyelek edzője.

Gudmundur Gudmundsson nem hagyta szó nélkül Dujshebaev kirohanását: „Maga hazudik! Ez egyszerűen hihetetlen! Ilyet még soha életemben nem tapasztaltam, hogy egy edző így hazudjon... Soha!”

Hétvégén kerül sor a visszavágóra.

Az MKB-MVM Veszprém is Lengyelországban játszotta aktuális BL-mérkőzését, ahol egygólos vereséget szenvedett a Wisla Plock gárdájától. Az EHF TV szerkesztői Fazekas Nándor második félidő közepén bemutatott bravúros védését választották meg a hét hárításának. A védést ide kattintva tekinthetik meg, 0:38-tól!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.