Magyar bronzérem a kötöttfogású Golden GP-n

Lőrincz Viktor harmadik helyen végzett a kötöttfogású birkózó Grand Prix-n.

HZS
2014. 03. 01. 21:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szövetség honlapján olvasható beszámoló szerint a tavaly Budapesten világbajnoki harmadik Lőrincz a negyeddöntőben az iráni Szaman Azizit verte simán, 6-0-ra, a fináléba jutásért vívott összecsapáson azonban alulmaradt a grúz Roberti Kobliasvilivel szemben. A magyar birkózó aztán a harmadik helyért a horvát Nenad Zugajt győzte le 1-0-ra egy intéssel.

A hazai versenyzők közül Deák Bárdos Mihály (130 kg) ötödikként zárt, az ugyanebben a súlycsoportban szereplő Lám Bálint a negyeddöntőben kiesett, a vigaszágon pedig nem jutott túl az első fordulón. A 85 kilós Szabó Patrik szintén a negyeddöntőig jutott, míg 75 kilóban Szabó László már a selejtezőben, Szabó Martin pedig a nyolcaddöntőben, majd a vigaszág második fordulójában esett ki. A 66 kilogrammos Kozák István és Tóth Márk számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.