Megmenekült a vízilabdás szakportál

Internetes együttműködés menti meg a megszűnéstől a Vlv.hu vízilabda-szakportált.

TK
2014. 03. 01. 18:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar férfi vízilabda-válogatott életével, mérkőzéseivel, a vízilabdázók sportpályafutásával foglalkozó www.vlv.hu honlap hirdetési felületét mostantól a Vs.hu internetes hírújság kiadója értékesíti. A két oldal tartalomszolgáltatásban is együttműködik – tájékoztatott a Vlv.hu.

A megállapodás keretében a továbbra is önálló Vlv.hu folyamatos anyagi támogatást kap működéséhez, így a nyári budapesti Európa-bajnokság előtt nem kell befejeznie munkáját.

A Vlv.hu oldal Kemény Dénes egykori szövetségi kapitány kezdeményezésére jött létre 2003-ban, működését jórészt az MVLSZ támogatása tette lehetővé. Ezt a támogatást szüntette meg a szövetség tavaly májusban, s azóta a hazai és nemzetközi szinten is mértékadónak számító szakoldalt folyamatosan a megszűnés fenyegette. A mostani szerződés 1+3 évre szól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.