Megszerezték első tavaszi győzelmüket a zöld-fehérek

A szombathelyi csapat öt mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatának vetett véget.

TK
2014. 03. 14. 18:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőben alacsony színvonalú találkozót láthatott a közönség, ezt a két vezetőedző is érzékelte, ugyanis mindketten kettős cserére szánták el magukat a szünetben.

Hazai oldalon a változtatás be is jött, mivel a pályára küldött Gyurján – Karan hatalmas hibája után – vezetéshez juttatta a szombathelyi együttest. A 22 éves középpályás ezzel csapata első tavaszi gólját szerezte. Ezután is inkább a hazaiak akarata érvényesült, ennek ellenére csak kapusuknak köszönhették, hogy otthon tartották a három pontot, ugyanis a hajrában Rózsa hatalmas bravúrral védte Pavicevic ziccerét.

A szombathelyi csapat ezzel öt mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatának vetett véget, míg a kecskemétiek három veretlenül megvívott idegenbeli találkozó után kaptak ki újra saját stadionjukon kívül.

Szombathelyi Haladás –  Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-0 (0-0)
Szombathely, 2320 néző, v.: Becséri
gólszerző: Gyurján (55.)
sárga lap: Simon Á. (19.), Halmosi (72.), Guzmics (86.), illetve Karan (18.), Szalai D. (31.), Forró (68.)

Szombathelyi Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Bosnjak – Németh M. (Gyurján, a szünetben), Simon Á., Nagy I G., Iszlai (Medgyes, a szünetben), Halmosi – Radó (Tóth P., 90.)

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano: Poleksic – Forró, Karan, Varga R., Farkas A. – Balázs Zs., Eninful, Szalai D. (Pekár, a szünetben), Nagy P. (Patvaros, a szünetben), Szécsi – Bebeto (Pavicevic, 63.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.