Messi és Neymar: két dudás egy csárdában

Tata Martino vezetőedző beismerte, a Barcelona két sztárja között nincs kapcsolat.

NM
2014. 03. 11. 15:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Messi és Neymar nem játszott sokszor együtt ebben az idényben, mert hol az egyik, hol a másik volt sérült. Korábban, amikor olykor mindketten pályára léptek, jól összedolgoztak, de a közelmúltban nincs közöttük kapcsolat – bökte ki Tata Martino a Barcelona keddi sajtótájékoztatóján. – S nincs is garancia arra, hogy egy hullámhosszra kerülnek, mert a világ legjobb és második legjobb játékosáról beszélünk.”

Íme, egy újabb adalék, hogy nem pillanatnyi formahanyatlás miatt szerepel hetek óta gyengén a Barca. Előbb Messiről szellőztették meg, hogy a Manchester City kivetette rá a hálóját, s az argentin zseni újabban nem is érzi jól magát a Camp Nouban, s egészen friss hír, hogy Martino helyzete is megingott, könnyen lehet, a nyártól Frank de Boer válthatja a kispadon.
Ebben a helyzetben több mint pikáns a Manchester City elleni visszavágó a Bajnokok Ligájában. A bajnoki cím elúszni látszik a Valladolidtól elszenvedett hét végi vereség után, ezért a Barca számára létkérdés a továbbjutás a BL-ben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.