Szivics: Inkább engem állítsanak ki

A DVTK edzője szerint ha már mindenképpen ki akarnak állítani valakit a csapatából, akkor az inkább ő legyen, mintsem valamely játékosa.

KG
2014. 03. 16. 10:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Eredménykényszerben voltunk, ezért támadnunk kellett. Azt is tettük végig, mégis az ellenfél egyszer jött át a felezővonalon és szerzett is egy szép gólt. Ebből is fel kellett állni” – idézi a vezetőedzőt a Dvtk.eu.

„A statisztikák azt mutatják, hogy Farkas úr minden mérkőzésen kiállít egy diósgyőri játékost, van, akit kétszer egymás után, ezért úgy gondoltam, inkább engem küldjön ki, és a csapat fejezze be 11 fővel a mérkőzést” – tette hozzá Szivics.

Az NSO meg is találta, hogy mire gondolt a tréner: Farkas Ádám játékvezető ebben a szezonban a 12. fordulóban a Haladás (Haladás–DVTK 2-2) ellen Kádár Tamást, az előző kiírásban pedig a 10. fordulóban az MTK ellen (DVTK–MTK 2-1) Vadász Viktort állította ki – ez utóbbi alkalommal még Sisa volt a diósgyőriek edzője.

A mérkőzést egyébként Gosztonyi András duplájának köszönhetően a Diósgyőr nyerte 2-1-re.

„Kötelező győzelmet arattunk, idei egyik legjobb meccsünk volt. Pedig három fontos játékos nem volt a pályán, igazi csapatot láthattunk ma. Mindenki küzdött, hajtott, jól járattuk a labdát, igazi karakterét mutatta a csapat ma” – értékelt a találkozót követően Szivics, majd megköszönte a hazai drukkerek támogatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.