Vendéggyőzelem Mezőkövesden

A Kecskemét egygólos győzelmet aratott a Mezőkövesd vendégeként az NBI 18. fordulójában.

HZS
2014. 03. 01. 21:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aktívabban kezdte a játékot a Kecskemét, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani. Az első játékrész második felében már a hazai csapat is többet veszélyeztetett. A 45. percben a lesgyanús helyzetben kapura törő kecskeméti Balázst a kapu előtt buktatta a hazaiak kapusa, ezért sárga lapot kapott, miként reklamálásért Velicky is. A tizenegyest a sértett végezte el, lövését azonban hárította Horváth. A szünetben a bíró elküldte a kispadtól Bekő Balázst, a vendégek vezetőedzőjét.

A második játékrész elején sokkal támadóbban léptek fel a hazaiak, ám helyzeteiket nem sikerült gólra váltani. A 70. percben a vendégek pár perccel korábban beállt cserejátékosa, Bebeto gurított a mezőkövesdi kapuba, s ezzel eldöntötte a mérkőzést.

NBI, 18. forduló:
Mezőkövesd-Zsóry FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-1 (0-0)

Mezőkövesd, 1800 néző, v.: Iványi
gólszerző: Bebeto (70.)
sárga lap: Horváth T. (45.), Hegedűs Cs. (54.), illetve Gréczi G. (59.)

Mezőkövesd:
Horváth T. - Hegedűs (Menougong, 74.), Szalai V., Vermes (Gévay, a szünetben), Fótyik - Bognár, Velicky, Rajczi, Takács, Melczer (Balajti, 57.), Harsányi

Kecskemét:
Poleksic - Forró, Póti, Karan, Varga - Gréczi G. (Bebeto, 63.), Patvaros, Szalai D. (Pekár, 60.), Eninful, Szécsi (Pavicevic, 77.) - Balázs Zs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.