Zácsik Szandra lezár egy korszakot

A ferencvárosiak játékosa és Szöllősi Szabolcs, a Csurgói KK beállója nyáron összeházasodik.

TK
2014. 03. 11. 10:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zácsik Szandra és Szöllősi Szabolcs, a Csurgói KK és a magyar válogatott beállója nyáron összeházasodik, ezért a budapesti zöld-fehérek játékosa úgy döntött, hogy a magánéletére akar koncentrálni.

„Mindenki tudja, hogy a Fradi a második családom, rengeteg szeretetet kaptam itt, sok szép emlék köt a klubhoz, de most az életemnek egy olyan szakaszába érkeztem, amikor másfajta feladatok várnak rám. Korábban már közöltem a vezetőséggel, minden vágyam, hogy gyermekem legyen, ezért a szezon végén szeretnék lezárni az életemben egy korszakot, hogy egy új, hasonlóan boldog időszak kezdődhessen. Természetesen a Fraditól nem fogok elszakadni, amikor tehetem, kilátogatok a mérkőzésekre, hiszen idetartozom” – idézi Zácsik Szandrát az őt képviselő menedzseriroda közleménye.

Zácsik így kihagyja a decemberi hazai rendezésű Európa-bajnokságot. Ennek szellemében Németh András szövetségi kapitány nem is hívta meg a márciusi felkészülési torna keretébe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.