Bazi nagy Roma-lagzi, pazar Ljajic az Olimpicóban

Tartalékosan – például a gólvágó Destro nélkül – is simán aratta sorozatban hetedik győzelmét a Roma.

Ch. Gáll András
2014. 04. 13. 5:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rudi Garcia Romája hetedszer győzött megszakítás nélkül, és huszonnegyedszer a bajnokságban, méghozzá úgy, hogy az eltiltott Destro, Pjanic, Florenzi és Benatia nem is játszhatott. Öt pont a különbség az éllovas Juventus és a második helyen nyomuló Roma között, de a torinóiak csak hétfőn játszanak, Udinében.

Az első gól Taddei 18 méteres bombájából született, a második egy remek Gervinho, Totti, De Rossi, Ljajic összjáték végén. A harmadikat Totti és Ljajic készítette elő Gervinhónak.

Ljajic január óta most lőtt először gólt, nem valami boldog, mert Garcia keveset játszatja, most is csak a sok kimaradó miatt kapott lehetőséget. Állítólag távozni akar az idény végén.

Serie A, 33. forduló

Roma – Atalanta 3-1
G.: Taddei (12.), Ljajic (44.), Gervinho (63.), ill. Migliaccio (78.)

Sassuolo – Cagliari 1-1
G.: Zaza (36.), ill. Ibraimi (47.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.