Egy újpesti kapura lövésen kuncog egész Európa

Európai közröhej tárgyává tette egy nemzetközi futballportál az MTK–Újpest egy valóban katasztrofális jelenetét.

2014. 04. 17. 10:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 101greatgoal.com futballportál európai köznevetség tárgyává tette az MTK–Újpest NB I-es labdarúgó-mérkőzés egyik valóban focira alig emlékeztető jelenetét. Pedig a katasztrofális lövés elkövetője, a lilák Bavon Tshibuabua nevű játékosa biztosan elbujdokolt volna az esemény után.

A 36. percben, 0-0-s állásnál Sujic készített le a kongóinak lövésre egy előrevágott labdát, ám azt a tizenhatos előteréből, egy pattanás után gyakorlatilag a szögletzászló felé vágta a 32 éves támadó.

Az érdekességekre vadászó portál az európai szezon egyik legrosszabb lövésének nevezte a próbálkozást, megjegyezve, hogy a stadionban nem akadt, aki vissza tudta volna tartani a nevetését.

A portál ugyanígy bemutatta korábban az MNO által is észrevett, mókás Gohér-szögletet. Halad a világhírnév felé a magyar foci.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.