A BL küszöbén: az Arsenal elvesztette csatárát

Az angolok szerdán fogadják a Besiktast a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójában, Olivier Giroud nélkül.

WL
2014. 08. 26. 17:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt Arsene Wenger, az Ágyúsok vezetőedzője kedden jelentette be, de nem erősítette meg azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a csatárnak eltört a lába, s akár három hónapig sem játszhat. Wenger hozzátette, a Besiktas elleni meccs után a klub közleményben számol majd be Giroud állapotáról.

A 27 éves támadó az Everton otthonában 2-2-es döntetlennel zárult szombati bajnoki találkozón – amelyen ő egyenlített – sérült meg, szerdán egy specialista fogja megvizsgálni.

Az Arsenal múlt kedden 0-0-t játszott a Besiktas vendégeként, így kedvező helyzetből várja a hazai visszavágót. A párharc győztese feljut a BL 32 csapatos főtáblájára, amelynek csoportsorsolását csütörtökön rendezik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.