A Kecskemét ellépett az utolsó helyről

A sereghajtó Kecskemét 2-1-re győzött Pécsen a nyeretlen csapatok csatáján.

KG
2014. 08. 30. 18:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőben alig forogtak veszélyben a kapuk, ennek ellenére a vendégek egy szép támadás végén vezetést szereztek. A folytatásban a Kecskemét szinte azonnal megduplázta az előnyét, de nem lett nagyobb az iram vagy színvonalasabb a meccs, a kapusoknak szinte nem akadt dolguk. A hajrában szépített ugyan a Pécs, de nem veszélyeztette az eddigi sereghajtó idénybeli első sikerét.

PMFC-Matias – Kecskeméti TE 1-2 (0-1)

Pécs, 1500 néző, v.: Fábián

gólszerzők: Pölöskey (86.), illetve Bebeto (14.), Balázs Zs. (48.)
sárga lap: Mohl (52.), Pölöskey (86.), illetve Vukasovic (38.), Savic (43.), Patvaros (67.), Botka (84.), Tujvel (86.), Fotyik (89.)

PMFC-Matias: Gőcze - Nagy J. (Wittrédi, 66.), Balogh B., Romic, Mohl - Horváth A., Szatmári L. (Pölösskey, 52.), Márkvárt (Rácz, 62.) - Kővári, Frőhlich, Heffler N.

Kecskeméti TE: Tujvel - Lovric, Varga R., Karan, Fotyik - Kitl, Botka, Savic (Patvaros, 61.), Vukasovic, Bebeto (Novák, 70.) - Balázs Zs. (Gréczi, 80.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.