Akár Real Madrid, Dortmund, Liverpool, Roma csoport is összejöhet

Ma 17.45-től tartják a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. A kalapok már ismertek, nem jár jól, aki a 3. kalapból a Liverpoolt, a 4.-ből pedig a Romát kapja.

NM
2014. 08. 28. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1. kalapban természetesen csupa sztárcsapat található, némi meglepetést talán az jelent, hogy két portugál együttes (Benfica, Porto) is ide kapott besorolást.

A 2. kalapból is nehéz lenne kakukktojást megnevezni, a hagyományok alapján a Basel lóg ki, de az sem jár rosszul, aki a gyenge formát mutató Schalkét kapja.

A 3. kalapból egyértelműen a Liverpool lóg ki fölfelé, miként talán a Leverkusen, a negyedikből pedig a Romát tanácsos elkerülni.

Este fél hétkor már okosabbak leszünk.

1. kalap: Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, Atlético Madrid, Arsenal, Porto
2. kalap: Schalke, Dortmund, Juventus, Paris Saint-Germain, Sahtar Doneck, Basel, Zenyit Szankt-Petyerburg, Manchester City
3. kalap: Leverkusen, Olimbiakósz, CSZKA Moszkva, Ajax, Liverpool, Sporting, Galatasaray, Bilbao
4. kalap: Anderlecht, Roma, APOEL, BATE Boriszov, Ludogorec, Maribor, Monaco, Malmö

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.