Csúcs: kilenc gólt szerzett a Bonyhád csatára

Pap Roland két forduló után tizenhárom találatnál jár.

2014. 08. 24. 12:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megyei bajnokság második fordulójának szombat délutáni mérkőzését 10-0-ra nyerte a hazai pályán játszó Bonyhád a szomszédos Kisdorog ellen. A 24. születésnapját egy hete ünneplő Pap Roland már az első percben betalált, a kilencedikben pedig már mesterhármasnak örülhetett. 9-0-lal fordultak a csapatok, a csatár neve mellett ekkor már nyolc gól állt, a második félidőben ezt még eggyel megtoldotta.

A játékos gólerőssége persze senkinek sem okozott meglepetést. Tavasszal 14 bajnokin szerepelt a Bonyhádban, ezeken 18-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját, az első őszi fordulóban pedig négy góllal vette ki részét a Tamási idegenbeli 6-0-s legázolásából. Pap télen igazolt vissza nevelőegyesületéhez. Előtte az NB I-es Paksi FC kötelékébe tartozott, de szerepelt Vácott és Kozármislenyben is. Az NB I-ben egy gólt szerzett.

A Kisdorog elleni mérkőzés másik érdekessége, hogy mindkét csapat vészkapussal fejezte be a találkozót. Történt ugyanis, hogy a szünetben mindkét gárdánál úgy döntöttek, lehetőséget adnak a kispadon ülő portásuknak. Igen ám, de előbb a hazaiak, majd a vendégek cserekapusát is kiállította a játékvezető, így a félidő nagyobb részében mezőnyjátékos állt mindkét gólvonalon. Gólt azonban sem a bonyhádi játékos-edző Köllő Roland, sem a kisdorogi kapuba beálló Pálinkás Gábor nem kapott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.