Del Piero nem jön a Honvédhoz

Noha a hivatalos bejelentés még várat magára, eldőlni látszik, hogy Alessandro Del Piero nem szerződik Magyarországra.

2014. 08. 28. 6:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Nso.hu az olasz átigazolási hírekben megbízható Gianlucadimarzio.comra, valamint a Gazzetta dello Sportra hivatkozva azt írja, eldőlt, hogy a 39 éves egykori világklasszis labdarúgó az eredeti terveinek megfelelően mégis az indiai Delhi Dynamosban folytatja a pályafutását. (Az év végéig, utána irány Amerika, az MLS.)

A piacvezető európai portálokon reggel még nem volt olvasható a hír, ám a Transfermarkt.de tényként kezeli, hogy a Delhi Del Piero új állomáshelye. A mértékadó szaklap az olasz labdarúgó piaci értékét 500 ezer euróban határozza meg, ami bizony az NB I szintje. A Transfermarkt szerint ennyit ér például Oliveira (Videoton), Kukurozovics (Ferencváros) vagy éppen Koltai Tamás (Győr).

Talán jobb is így. Del Piero érkezése nyilván szenzáció lenne, de csalódnánk, ha azt a kiváló játékost szeretnénk viszontlátni, aki néhány éve a Juventusban és az olasz válogatottban brillírozott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.