Egymásnak ugranak Európa csapatai

Az Európa-liga csoportkörének pénteki sorsolásán több érdekes kvartett is összejött.

WL
2014. 08. 29. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Salzburgnak a Celtickel, a Dinamo Zagrebbal és az Astra Giurgiuval kell megküzdenie a legjobb 32 közé kerülésért, a Gyinamo Moszkva pedig Dzsudzsák korábbi klubja, a PSV Eindhoven mellett a Panathinaikósszal és az Estorillal találkozik majd.

A címvédő spanyol Sevilla a G csoportba, a belga Standard Liege, a holland Feyenoord és a horvát Rijeka mellé került, s komoly csatára lehet számítani a H csoportban is, ahol a francia Lille, a német Wolfsburg és az angol Everton mellett az orosz Krasznodar szerepel majd.

A selejtező utolsó körében a Debrecent búcsúztató svájci Young Boys a Napolit, a Sparta Prahát és a pozsonyi Slovant kapta ellenfélnek.

A 48 csapatot 12 csoportba sorsolták. Az első fordulót szeptember 18-án, az utolsót december 11-én rendezik. A sorozat fináléjának a varsói Nemzeti Stadion ad majd otthont május 27-én.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.