Fradi-győzelem az elhalasztott mérkőzésen

A Ferencváros hazai környezetben 2–0-ra nyert az újonc Dunaújváros ellen.

WL
2014. 08. 27. 18:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros az első pillanattól kezdve nagy nyomás alá helyezte az újoncot, de a Dunaújváros Milinte nagyszerű védéseinek köszönhetően egy jó darabig tartotta magát. A 30. percben Ugrai góljával a zöld-fehérek feltörték a vendégek védelmét, ettől kezdve pedig még felszabadultabban futballoztak, és Böde révén növelték előnyüket a szünet előtt.

A fordulás után némileg visszavett a tempóból a hazai csapat, ennek ellenére könnyedén növelhette volna előnyét. A vendégek is veszélyeztették egyszer-egyszer Dibusz kapuját, de nem találtak a hálóba, az eredmény így nem változott.

Győzelmükkel a zöld-fehérek a tabella harmadik helyére jöttek fel.

NB I., a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Ferencváros–Dunaújváros Pase 2–0 (2–0)

Groupama Aréna, 7789 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Ugrai (30.), Böde (44.)
sárga lap: Gyömbér (37.), Pavlovic (62.), illetve Szekeres (38.), Muscat (55.)

Ferencváros:
Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bönig – Ugrai (Kukuruzovic, 71.), Gyömbér, Gera (Havojic, 77.), Busai (Cukic, 60.) – Lauth, Böde

Dunaújváros Pase:
Milinte – Villám, Gavric, Szekeres A., Csehi T. – Zsótér, Józsi, Böőr (Sóron, 79.), Petneházi (Muscat, a szünetben), Orosz (Thiago, 69.) – Urbin

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.