Mínusz egy ponttal zárhatja a Fradi elleni meccset a Dunaújváros

A hírek szerint Józsi György jogosulatlanul szerepelhetett a mérkőzésen.

GB
2014. 08. 31. 13:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros szerdán 2-0-ra győzött a Dunaújváros elleni, augusztus 10-ről, a zöld-fehérek Chelsea elleni stadionavatója miatt elhalasztott bajnokiján. A portál úgy értesült, hiába kaptak ki az újvárosiak, még ennél is rosszabbul járhatnak, a hírek szerint ugyanis az dunaújvárosiaktól „játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt\" pontot készül levonni az MLSZ.

Az MLSZ adatbankján fellelhető adatok alapján Józsi György a találkozó eredeti időpontjában még nem volt az újvárosiak igazolt játékosa – érkezését augusztus 13-án jelentették be –, így ezek alapján az elhalasztott találkozón nem is játszhatott volna, ehhez képest végig a pályán volt az épp a Fradit otthagyó középpályás a Groupama Arénában.

Az MLSZ illetékes bizottsága emiatt egy pontot levonhat az újonctól, amely ezzel maradna a 15. helyen a tabellán, és ebben az esetben pontszámban immáron egy szinten lenne a sereghajtó Kecskeméttel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.