Podolski nem eladó

Arsene Wenger jelezte, hogy továbbra is számít a gárda német világbajnok csatárára.

2014. 08. 26. 21:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BBC internetes oldala szerint a francia tréner kijelentette, hogy a 29 éves támadó tagja a szerdai, Besiktas elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre nevezett keretnek, s azt követően is marad az együttesnél.

Podolski 2012-ben szerződött a londoni klubhoz, melynél az elmúlt két szezonban rendszeresen játszott, ám a chilei Alexis Sanchez nyári érkezése óta mellőzöttnek érezte magát, ezért – szigetországi sajtóértesülések szerint – komolyan fontolgatta a távozást. Neve a Juventusnál, a Napolinál és a Galatasaraynál is felmerült.

Wenger a mostani szezonban eddig keveset szerepeltette a német játékost, ám keddi nyilatkozatát vélhetően az is befolyásolta, hogy Olivier Giroud súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a hétvégén, és valószínűleg hónapokig nem számíthat rá, így Podolski mellett jelenleg csak Sanchez, Joel Campbell és Yqaya Sanogo bevethető a csatársorban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.