Szerdáig eldől, hogy jön-e Kispestre Del Piero

George F. Hemingway klubtulajdonos szerint „az asszonyon” is sok múlik.

GB
2014. 08. 25. 14:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt az információt kaptam Olaszországból, hogy Del Pierótól 48 órán belül választ kapunk” – mondta George F. Hemingway klubtulajdonos a kispesti csapat hivatalos honlapján közzétett videointerjúban. A sportvezető arról is beszámolt, hogy a 39 éves olasz csatárnak több ajánlata is van, de ezzel kapcsolatban megjegyezte, azt nem tudja, „hogy az asszony mennyire akar Indiába menni, de hát ott vannak a nagy pénzek”.

A megbeszélésen Hemingway nem vett részt, Fabio Cordella sportigazgató kapott teljes felhatalmazást, hogy tárgyaljon „azon pénzügyi paraméterek mellett, amit a vezetőség megadott a számára”.

Del Pierót december 31-ig igazolná le a Honvéd, utána a játékos az észak-amerikai profiligában (MLS) folytatná pályafutását. A Honvéd érdeklődéséről az átigazolási hírekre szakosodott Gianlucadimarzio.com írt először.

A Juventusszal többek között Bajnokok Ligája-győztes Del Piero a legutóbbi két idényben az ausztrál Sydney FC-ben szerepelt, évi kétmillió ausztrál dollárt (416 millió forint) fizetett neki a klub, így a játékos az ausztrál bajnokság történetének legismertebb, egyben legjobban kereső labdarúgója volt. A két szezon alatt összesen 28-szor volt eredményes a Sydney FC színeiben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.