Találat érte a Sahtar Doneck edzőközpontját

Egy szabadidős szoba és az edzőterem hamuvá égett a főépületben. Az alkalmazottak közül senki sem sérült meg.

GB
2014. 08. 31. 12:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sahtar Doneck hivatalos honlapján közölte, hogy tüzérségi találat érte edzőkomplexumát. A képek tanúsága szerint az épület felső szintje gyulladt ki, ahol a felnőtt csapat is rendszeresen megfordult. Egy szabadidős helyiség és az edzőterem teljesen megsemmisült a tűzben.

A tűzoltók szombaton is küzdöttek a lángokkal, melyek az épület többi helyiségében is komoly kárt tettek.

A klub közleménye szerint az alkalmazottak közül senki sem sérült meg.

A Sahtar Doneck idén is szereplője a Bajnokok Ligájának, a Portoval, a Bilbaóval és a BATE Boriszovval került egy csoportba a főtáblán. A játékosokat már korábban átköltöztette a klub Kijevbe. A csapat Lvivben játssza majd hazai meccseit.

A klub jégcsarnokát, a Donbasz Arénát néhány héttel ezelőtt érte találat, az épület leégett. Később a futballstadionba is becsapódtak lövedékek.

Az ukrán helyzetről ide kattintva olvashat bővebben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.