Van Gaal még igazolna

A Ligakupában történt fiaskó után további erősítést tervez a Manchester United nyáron érkezett vezetőedzője.

BLM
2014. 08. 28. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 20-szoros bajnok kedden meglepetésre 4–0-ra kikapott a harmadosztályú Milton Keynes Dons vendégeként a Ligakupa második fordulójában. Előzőleg a vörös ördögök egy vereséggel és egy döntetlennel rajtoltak a Premier League-ben, azaz a holland mesterrel tétmérkőzésen még nyeretlenek.

Sajtóértesülések szerint Van Gaal az Ajax Amsterdam 24 éves játékosát, Daley Blindet csábítaná át, aki szerepelt a brazíliai világbajnokságon bronzérmes holland válogatottban az ő irányítása alatt. Az Ajax állítólag 25 millió eurót kér a hátvédért. A hírek szerint a sikeredző a középpályát a portugál William Carvalhóval (Sporting Lisboa) és Arturo Vidallal (Juventus) stabilizálná.

Az MU 166 millió eurót költött a nyáron játékosvásárlásra: Angel Di Maria brit rekordot jelentő 75 millióért érkezett a Real Madridtól, az argentin szélső mellett Ander Herrera, Luke Shaw és Marcos Rojo is aláírt a Unitedhoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.