Megvált edzőitől a Ferencváros

Mindkét edzőjétől, Hakan Nygrentől és Dobos Tamástól is elbúcsúzik a jégkorong-szakosztály.

TK
2014. 09. 29. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MOL Liga első fordulói után nagy döntést hozott a Ferencvárosi TC vezetősége. Hakan Nygren és Dobos Tamás többéves kiváló munkáját ezúton is szeretné megköszönni a klub, amelynek irányítása úgy látja, megérett az idő a váltásra – írja az Fradi.hu.

Ideiglenesen a csíkszeredai szakembert, Szakács Ferencet bízzák meg a vezetőedzői poszt ellátásával, akinek munkáját a Ferencváros örökös bajnoka, Orbán György segíti majd. A vezetőség eközben keresi az elbocsátott edzőpáros utódját, külföldön és Magyarországon egyaránt.

„Bízunk benne, hogy csapatunk képes lesz jól megállni a helyét az egyre erősebb Mol-ligában, és jó szezont produkálhat. Az utóbbi időben sajnos nem voltunk száz százalékban megelégedve a pályán mutatott képpel és eredményekkel, ezért döntöttünk a változtatás mellett. Hakan Nygrennek és Dobos Tamásnak sok sikert kívánunk további karrierjükben” – áll a budapesti zöld-fehérek közleményében.

Az utolsó csepp valószínűleg az Újpesttől vasárnap idegenben elszenvedett vereség volt (5-3), amely 2013 januárja óta az első rendes játékidőben elért lila-fehér siker.

Az FTC öt forduló után az 5. helyén áll a Mol-ligában. Hazai pályán kétszer nyert, a Brassó és a Debrecen ellen, idegenben viszont három szoros vereségre futotta a Miskolc, a Dunaújváros és az Újpest otthonában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.