Minden csapatsport hétvégi fordulója elmarad

A labdarúgó élvonal és a többi csapatsport fordulóját sem rendezik meg a hétvégén Görögországban.

TK
2014. 09. 29. 21:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány ezzel a döntéssel igyekszik ráirányítani a figyelmet arra, hogy hétfőn elhunyt az a futballszurkoló, aki egy harmadosztályú bajnoki mérkőzésen kitört összetűzésben súlyos fejsérüléseket szenvedett és azóta kómában feküdt.

„Így tisztelgünk Kosztasz Kaculisz emléke előtt, aki a szurkolói erőszak áldozataként ma vesztette életét” – indokolta a halasztást Jannisz Adrianosz kultúráért és sportért felelős miniszterhelyettes.

A 46 éves Kaculiszt hétfőn próbálták meg felébreszteni a kómából, de az orvosok nem jártak sikerrel. A drukker szeptember 15-én az Etnikosz Pireusz és az Irodotosz krétai mérkőzésén sérült meg, amikor a két tábor egyes csoportjai között verekedés tört ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.