Mínusz hetedik sebesség

Hazai pályán sokkoló, 7–0-s vereséget szenvedett ádáz ellenfelétől, a Salzburgtől a Fehérvár az osztrák jégkorongbajnokságban.

NM
2014. 09. 28. 18:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első harmad még nem utalt arra, hogy nagy ruha lesz a vége, 0–0-lal vonultak pihenőre a csapatok. A második húsz percben következett be a hazaiak összeomlása. A 26., 27. és 28. percben egyaránt gólt kaptak a hazaiak, ami után megadták magukat, a vendégek 5–0-ra nyerték ezt a szakaszt. A záró harmad már csak formalitás volt, a 7–0-s vereség az egyik legsúlyosabb, amit a magyar kirakatcsapat elszenvedett az osztrák ligában, az EBEL-ben.

A kudarc dacára nem kell temetni a Fehérvárt, noha pénteken Grazban is alulmaradt, hat forduló után három győzelem és három vereség a mérlege. A Salzburg ellenállhatatlanul, hatból hattal rajtolt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.