Rejtélyes: lemondott Mátyus János Pápán

A Csakfoci.hu információi szerint váratlanul lemondott Mátyus János, a Lombard Pápa vezetőedzője.

BuL
2014. 09. 04. 16:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csakfoci.hu úgy értesült, hogy már nem Mátyus János a Lombard Pápa vezetőedzője. A fiatal szakvezető ma mondott le posztjáról.

Mátyus nyáron lett a pápaiak vezetőedzője, eddig jól szerepelt a csapattal, hiszen hat forduló után két győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a nyolcadik helyen áll a gárda. A szakember második NB I-es meccsén azonnal legyőzte a Ferencvárost.

„Igaz a hír – erősítette meg Bíró Péter, a pápaiak tulajdonosa. – Megértettem Mátyus János indokait, mert tudok magyarul, és kénytelen vagyok elfogadni őket. Fájlalom a döntését, hiszen ígéretes pályafutás áll előtte, jó edzőről van szó. Ezen a fórumon is felhatalmazom őt: tárja nyilvánosság elé az indokait, hogy ezzel is elejét vegyük a mendemondáknak.”

A Pápa következő edzője Kovács László lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.