A Digi nem tágít Nagy Lászlóék mellől

További egy évvel meghosszabbította a csatorna az MKB-MVM Veszprémmel kötött szerződését.

GB
2014. 10. 04. 18:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerződéshosszabbításról szóló bejelentés a német Rhein-Neckar Löwen elleni Bajnokok Ligája rangadó előtt hangzott el a Veszprém Arénában. Kállai Annamária, a Digi marketingmenedzsere hangsúlyozta: szívügyük a kézilabda, ezen belül is a magyar csapatok támogatása.

„A Veszprém bebizonyította, hogy helye van a világ élvonalában, ennek megtartásához is szeretnénk támogatást adni. Ez nem csupán szponzori, hanem médiatámogatás is, hiszen folyamatosan interjúkkal jelentkezünk a csapatról, illetve mérkőzéseit mindig figyelemmel követhetik a DigiSport 1-en” – tette hozzá.

A csatorna az előző BL-sorozatból 72 mérkőzést közvetített, a mostaniból a tervek szerint még több lesz.

Carlos Ortega, a regionális SEHA Ligában százszázalékos, a magyar NB I-hez majd a rájátszásban csatlakozó csapat spanyol mestere elmondta: fontos a klubnak ez a támogatás. „A célunk, hogy minél tovább eljussunk a BL-ben. A SEHA Ligában játszani egy kicsit nehezebb, mint a magyar bajnokságban, de végleges mérleget majd februárban tudunk vonni az új bajnokságban való indulásról. Az már most látszik, hogy sok előnyös oldala van a részvételnek” – mondta az előző kiírásban a BL negyedik helyén záró csapat mestere.

Nagy László jelezte: úgy érzi, évek óta versenyképes csapatuk van, májusban ott voltak a BL négyes döntőjében, és erre most is minden esélyük megvan. „Az elvárásunk az, hogy ismét ott legyünk a Final Fourban, és döntőt játszhassunk. Ott pedig már minden előfordulhat. De nem szabad elfelejteni, hogy sok munka vár még ránk addig is.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.