Lelki okok miatt távozik a Fradi légiósa

Laura Steinbach kérésére az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdaklub közös megegyezéssel szerződést bontott a német átlövővel.

WL
2014. 10. 06. 11:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékos az egyesület honlapjának hétfőn elmondta: lelki okok miatt döntött a távozás mellett. „Hiányzik a családom, a barátaim, Németország. Nem volt egyszerű számomra meghozni ezt a döntést. A Ferencvárosban voltam először profi játékos. Korábban Németországban mindig dolgoztam vagy tanultam a játék mellett, ami szintén hiányzott” – mondta Steinbach.

Hozzátette: hálás azért, mert a vezetőség és a klub megértette, elfogadta az indokait és elengedte. „Nagyon sajnálom, hogy a szezon közepén távozom, de úgy gondolom, hogy nem tudok nekik igazán segíteni, ha a hangulatom és az érzéseim tekintetében nem vagyok teljes” – fogalmazott a Füchse Berlinhez igazoló átlövő.

Az FTC az NB I.-ben a második helyen áll, míg a Bajnokok Ligája lipcsei selejtezőjében – hosszú óvási folyamat után – elvérzett, és a KEK-ben folytatja a szereplést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.