Klopp nem adja fel, és igazolna pár játékost

A Bundesliga kieső helyén telelő sztárcsapat edzője bevallotta: ő is hibázott.

MNO
2014. 12. 22. 10:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előző szezonban ezüstérmes és a Bajnokok Ligájának mostani idényében nyolcaddöntőre készülő csapat a 17. helyen áll a Bundesligában, s csak jobb gólkülönbséggel előzi meg a sereghajtó Freiburgot. Eddigi 17 meccséből tízet elvesztett, s a klub történetében először van kieső helyen a bajnokság félidejében.

„Biztos, hogy nem adom fel” – jelentette ki a Bildnek nyilatkozva a szakember, aki elárulta: a rossz rajt után önmagát is felelősségre vonta, s tudja, hogy ő is követett el hibákat.

Biztatónak tartja ugyanakkor, hogy a biztos bennmaradást érő 15. helytől mindössze két pont választja el őket. Szerinte a jó tavaszi szereplés előfeltétele egy sikeres háromhetes felkészülés és néhány új igazolás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.