Már Fernando Torres visszatérését készítik elő?

Visszatérhet egykori csapatához, a jelenleg a spanyol futballbajnoki címet védő Atlético Madridhoz Fernando Torres.

MNO
2014. 12. 24. 22:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lehetőségről, hogy a válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok csatár nevelőegyesületénél folytathatja karrierjét, a fővárosi klub elnöke nyilatkozott.

„Jelenleg még nincs nálunk, de ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz” – rejtélyeskedett Enrique Cerezo, akinek szavaiból azonban kiderült, hogy szívesen látnák ismét az Atlético színeiben a 30 éves támadót.

Torres 2001-ben mutatkozott be a fővárosiak felnőtt csapatában, amelyben aztán 214 mérkőzésen 82-szer volt eredményes. A Kölyök becenévre hallgató játékos 2007-ben szerződött át a Primera Divisiónból az angol Premier League-be, a Liverpoolhoz (102 meccs/65 gól), majd 2011 januárjában a Chelsea futballistája lett. A londoni Kékek (110/20) aztán idén nyáron kölcsönadták őt az AC Milannak (10/1), ahol azonban – a Chelsea-hez hasonlóan – nem sikerült tartósan gyökeret vernie.

Ezért sem lenne meglepő visszatérése a spanyol klubhoz, melynek az elnök kijelentése szerint nagy csapata van, amely mind a bajnokságot, mind a spanyol Király-kupát, mind pedig a Bajnokok Ligáját megnyerheti, és bár minden posztra akad megfelelő futballistája, január 31-éig, az átigazolási időszak végéig „még érkezhet valaki”.

Torres 2003 óta 110 alkalommal szerepelt a válogatottban, amelyben 38 gólt szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.