Ők a világ legjobb sportolói

A férfiaknál Manuel Neuer, míg a nőknél Serena Williams bizonyult 2014 legjobb sportolójának.

HZS
2014. 12. 29. 21:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi kategóriában a Bayern München hálóőre mögött a svájci teniszlegenda, Roger Federer végzett a második helyen, aki idén Davis Kupa-győzelemmel tette teljessé dicsőséglistáját, míg harmadikként a Real Madrid labdarúgócsapatát tizedik Bajnokok Ligája diadalára vezető portugál Cristiano Ronaldo végzett.

A nőknél Serena Williams mögött a fehérorosz sílövő, Darja Domracseva és a norvég sífutó, Marit Björgen révén két olyan sportoló végzett, akik egyaránt három aranyérmet nyertek a szocsi téli olimpián. A nők között az év úszójának megválasztott Hosszú Katinkára is lehetett voksolni.

A csapatok között negyedik világbajnoki címét begyűjtő német futballválogatott győzött a Real Madridot és a svájciak férfi teniszválogatottját megelőzve. A voksoláson 91 ország sportújságírói adták le szavazataikat.



Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.