Nagy csatára késztették a fehérváriakat az osztrákok

A Fehérvár 4-3-ra nyert a vendég Dornbirn ellen az osztrák jégkorongliga pénteki játéknapján.

TK
2015. 01. 09. 21:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar csapat az elmúlt időszakban nem mindig játszott eredményesen, az elszenvedett vereségek miatt kicsúszott a biztos rájátszást jelentő legjobb hat közül, így az alapszakasz hajrájában égetően fontos számára minden pont.

A vendégek az első kapura lövésükből gólt szereztek, majd a második harmadot újabb góllal kezdték. Aztán Sikorcin három perc alatt egyenlített, a fordulás után pedig már a Fehérvárnál volt az előny. A Dornbirn 44 másodperccel később válaszolt ugyan, de Sarauer az 50. percben beállította a végeredményt. A hajrában segítette a fehérváriakat az eredmény tartásában, hogy a vendégek emberhátrányba kerültek.

Eredmény:
Fehérvár AV19 – Dornbirn (osztrák) 4-3 (0-1, 2-1, 2-1)
gól: Sikrocin (26., 29.), Sarauer (45., 50.), illetve Arniel (2.), D\'Aversa (22.), D\'Alvise (46.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.