Alonsót még benn tartják, de állítólag nincs baj

Alonso vasárnap egyelőre tisztázatlan okokból a falnak csapódott a Barcelona mellett elhelyezkedő pályán.

MD
2015. 02. 23. 13:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BBC hétfői beszámolója szerint az orvosok csak a további vizsgálatok elvégzése után döntenek arról, hogy a 33 éves versenyző elhagyhatja-e a klinikát.

A kétszeres világbajnoknak Alonso vasárnap egyelőre tisztázatlan okokból falnak csapódott a Barcelona mellett elhelyezkedő pályán, s bár a McLaren megerősítette, hogy nem szenvedett komoly sérüléseket, az éjszakát kórházban kellett töltenie.

A spanyol sajtó értesülései szerint a baleset után Alonso nem válaszolt a csapatnak a rádión, menedzsere, Luis García Abad pedig elismerte, hogy a pilóta nagyjából tíz percig kábult volt, de cáfolta, hogy elvesztette volna az eszméletét a becsapódás következtében.

A McLaren Alonso balesete után azonnal befejezte a vasárnapi gyakorlást. A csapatok csütörtöktől vasárnapig a szezon előtti harmadik, egyben utolsó tesztelésen vesznek részt, szintén Barcelonában.

A világbajnokság március 15-én, Ausztráliában rajtol.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.