Ez a vakbélműtét nem hiányzott klasszisunknak

Vakbélműtétet hajtottak végre Lőrincz Viktor kétszeres világbajnoki bronzérmes birkózón.

FT
2015. 02. 02. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton este megműtötték kötöttfogású válogatott birkózónkat, Lőrincz Viktort – adta hírül a magyar szövetség Facebook-oldala. A kétszeres világ- és egyszeres Európa-bajnoki bronzérmes birkózó otthonában, Cegléden érzett először fájdalmakat, és kés alákerült.

„Szerencsére nem kellett vágni, mindössze három kis ponton keresztül végezték el a műtétet az orvosok, így természetesen a rehabilitáció is jóval rövidebb lesz. Pár nap alatt is érzem, sokat javult, így egy hét múlva már kocoghatok, úszhatok, majd szép lassan visszatérek a mindennapi edzésekbe” – mondta el a kötöttfogású 85 kilogrammosok első számú magyar versenyzője, aki a gyors javulás ellenére a két hét múlva esedékes iráni világkupát még biztosan kihagyja. Helyét várhatóan a szigetszentmiklósi Szabó Patrik veszi majd át a csapattalálkozón.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.