Fazekas Nándor: és most irány a Bundesliga!

A Veszprém 38 éves kézilabdakapusa marad magyar kötelékben, és komoly németországi rutinja is van. Kölcsönben játszik a németeknél kint nyárig.

BuL
2015. 02. 13. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fazekas Nándor az idény végéig kölcsönben a német férfikézilabda-Bundesligában érdekelt HBW Balingen-Weilstetten csapatában szerepel.

A 38 éves kapus hivatalosan az MKB-MVM Veszprém kötelékéhez tartozik, és a magyar bajnok először Katarba adta kölcsön, most pedig a Balingenhez.

Amint a veszprémiek a honlapjukon jelzik: Fazekas – aki 219 válogatottbeli szereplés után a 2012-es londoni olimpiát követően vonult vissza a nemzeti együttestől – korábban már játszott a német első osztályban: 2004-től 2006-ig a TuS Nettelstedt-Lübbecke, majd ezt követően 2009-ig a VfL Gummersbach volt a csapata.

A Balingen jelenleg a 19 csapatos Bundesligában a 12. helyen áll, mérlege kilenc győzelem, egy döntetlen és tizenkét vereség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.