Kiesett a címvédő férfi párosban

Lindner Ádám és Gerold Gábor ezúttal már a negyeddöntőben búcsúzott az országos bajnokságon.

2015. 02. 28. 14:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szövetség honlapja szerint a komlói, szegedi kettős a legjobb nyolc között a celldömölkiek egységével, Fazekas Péterrel és Kosiba Dániellel találkozott, s 3–0-s vereséget szenvedett. A Fazekas, Kosiba duó a 32-es főtáblán szettveszteség nélkül került a legjobb négy közé, és a vasárnapi elődöntőben a Kriston Dániel, Varga Sándor (Szerva Asztalitenisz SE, Pénzügyőr SE) páros lesz az ellenfele.

A másik ágon az ifjúsági Európa-bajnok Ecseki Nándor, Szudi Ádám (Celldömölk, TTC Bietigheim-Bissingen) kettős ugyancsak játszmavesztés nélkül menetelt az elődöntőig, amelynek során a zárónapon az osztrák Stockerau két légiósa, Jakab János és Molnár Krisztián lesz a riválisa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.