Klicskónak kiütést ígér amerikai vb-kihívója

Volodimir Klicsko és áprilisi kihívója, Bryant Jennings sajtókörútjuk elején mondogattak oda egymásnak.

Deák Zsigmond
2015. 02. 05. 12:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sajtótájékoztatót a januárban hivatalossá vált meccs patinás New York-i színhelyén tartották, ahol természetesen először a WBO, WBA, IBF és IBO világszervezetek nehézsúlyú vb-övét őrző Volodimir Klicsko oszthatta meg gondolatait a tengerentúli közönséggel.

A 63–3-as mérlegű 38 éves ukrán óriás így fogalmazott: „Engedjék meg, hogy Bryanttel április 25-én, itt, a Madison Square Gardenben kicsit szórakoztassuk Önöket. Jennings minden mozdulata árulkodó. Ahogy jár, a kézfogása, a beszéde, olyan, mint az igazi Rocky Balboa, Philadelphiából. Köszönöm az HBO-nak is a bizalmat, örömmel térek vissza a képernyőjére. Nagy kérdés, hogy riválisom vajon azért választott-e engem, mert bennem látja az erősebb ellenfelet, vagy éppen úgy véli, ellenem könnyebb dolga lesz. A legjobb vagyok vajon, vagy a leggyengébb? Világbajnokként nem sugallhatok mást, mint hogy én vagyok a rossz ember. A boksz legrosszabbja!”

A 30 esztendős, veretlen (19–0) amerikai kihívó, Bryant Jennings elszántan mondta: „Április 25-én történelmet fogok írni, ez biztos. Mindig, amikor arról kérdeznek, mit jósolok a meccs végeredményére, azt mondom, hogy szerintem kiütés lesz. Vagy ő, vagy én, de egyikünk feküdni fog. Valakinek veszíteni kell úgyis. De tudják mit? Nem én leszek az, aki alulmarad!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.